Return to site

În spatele scenei de la 100oferte

Cum am ajuns aici…

Prima noastră postare pe această pagină marchează un moment important. Au trecut 4 ani de când am început această călătorie. Atunci, unul dintre fondatorii noștri a avut o idee. Celălalt a tras din greu pentru a o face mai bună, iar ei au tot încercat să o facă realitate, până când am devenit un furnizor de servicii internaționale.

Fotografia de mai sus este a co-fondatorilor noștri, Bahadir și Levent, și a fost făcută la evenimentul de deschidere din Istanbul, din 2016, când 100oferte de-abia pășea în lumea B2B.

broken image

Deci, cum s-au întâmplat toate acestea?

Ideea noastră inițială a fost de un model de licitație-inversă B2C, așa au început fondatorii noștri să facă afaceri. Chiar și fără un website, ei s-au gândit că:

  • Atunci când cineva cumpără ceva mai scump, cum ar fi o mașină sau un televizor scump, achiziția lor poate dura zile sau chiar săptămâni.
  • Cel mai probabil, ei vor aștepta mai întâi și vor fi deschiși la orice propunere de a cumpăra un produs dacă găsesc o ofertă mai bună sau o valoare mai ridicată.

Astfel ei au publicat prima versiune a site-ului nostru, care era:

 

"O platformă prin care îi anunți pe furnizori că poți aștepta să cumperi un anumit produs dacă este oferit vreodată la prețul dorit de tine."

broken image

Cu destule cereri, ar funcționa aproape ca un site de cumpărare în grup. Așa că, ușile erau deschise pentru afaceri. Apoi a venit:

Capitolul 2: Cererea de la ​afaceri

Cum echipa 100oferte a crescut pentru a satisface nevoile clienților, așa a crescut și lanțul de furnizori, producători și distribuitori. Unele relații au devenit foarte strânse, valoarea reciprocă a umplut echipa de mândrie, iar rata de clienți ce revin la noi, recenziile și veniturile noastre au crescut și ele.

Totuși, modelul nostru curent de servicii nu a apărut până nu am avut cererile de la afaceri. Având aceleași tipuri de cereri de la unele afaceri mici, veniturile noastre au început să se multiplice în lumea B2B. Astfel, noi am decis să ne concentrăm toate eforturile pentru a oferi valoare afacerilor.

De aceea am devenit:

Ajutorul de încredere al departamentului tău de achiziții, sau "însuși" departamentul tău de achiziții, dacă nu ai deja unul.

broken image

Astăzi operăm sub acest model de afacere și ne mândrim că putem să servim clienți din diferite tipuri de industrii, de la educație la medicină, până la aviație. Ne place să căutăm adânc pentru cea mai bună valoare și ne mândrim cu succesul clienților noștri.

Până în 2018, majoritatea clienților noștri au fost din Turcia, unde se află și majoritatea echipei noastre. După ce am pășit însă și în contextul internațional, începând cu România, suntem nerăbdători să ne deschidem afacerea și în Regatul Unit, SUA și Canada, și sperăm că și în alte țări. Rămâi alături de noi!