Return to site

Da, totul se rezumă la Echipă

ea este cea mai importantă.

În această dimineață am avut întâlnirea noastră săptămânală. Ca de obicei, este o ocazie specială. Există câteva motive pentru care este atât de specială:

  • Toată lumea crede că este ceva folositor. Nu ne întâlnim în fiecare zi, câteodată aceasta este singura dată pe săptămână când ne întâlnim. Nimeni nu crede că este un timp pierdut. Mai tot timpul luăm decizii în timpul acestei întâlniri. Nu ne întâlnim să discutăm. Ne întâlnim să acționăm.
  • Da, mai și discutăm, și câteodată chiar prea puțin, însă lucrul cel mai important este că noi suntem "cu adevărat" interesați de bunăstarea celor de lângă noi. Vreau să știu cum mai este familia colegului meu, cum se mai simte. Chiar vreau…
  • Fiecare comentariu făcut, fiecare actualizare menționată este importantă.
  • Noi prioritizăm deciziile importante. Chiar dacă nu se mai rezolvă nimic altceva, acele lucruri trebuie rezolvate.
broken image
  • Venim cu idei bune. Este uimitor cum sigur poți să gândești "semnificativ mai bine" în echipă (o echipă mică, dar bună). Nu contează cât timp crezi tu că te-ai gândit la un subiect, echipa îl va duce mereu mai departe.
  • Cu toții simțim că toți membrii echipei sunt foarte stăpâni pe ceea ce fac. Acest lucru emană încredere, ne face mai încrezători în forțele proprii și ne împinge și mai departe, să-i ajutăm să reușească.

TOATE cele de mai sus sunt adevărate, deoarece echipa în sine este o echipă fantastică. Elif, Murat, Merve, Sevket, Levent, Bahadir, Yunus. Toți. Fiecare își cunoaște aria de care se ocupă. Ei dețin rezultatul. Împreună. Le pasă.

Ei dețin rezultatul. Împreună. Le pasă.

Eu sunt - de fapt, noi toți suntem mândri de echipa noastră. Fiecare în parte a devenit un maestru în domeniul său, însă nimeni nu se laudă a fi un știe-tot. Păstrând o atitudine umilă, noi toți învățăm ceva nou în fiecare zi și de fiecare dată când ne întâlnim.

Chiar dacă avem cea mai aglomerată săptămână, cu multe comenzi în așteptare și întrebări din partea clienților și mai multe decizii care trebuie luate, nu ne stresăm. Îi mulțumim lui Dumnezeu că avem o echipă grozavă. Echipa se poate ocupa de orice. Poate crește și învăța din orice. Clienții noștri, partenerii noștri și toți cei care vă puneți încrederea în noi: Sunteți pe mâini bune.

Pentru colegii mei de echipă:

"Ellerinize saglik (*) în tot ceea ce faceți".

Scris de un membru al echipei. Nu contează cine. Cu toții suntem o echipă.

(*) "Ellerinize saglik" se poate traduce literalmente ca "Sănătate mâinilor tale", însă adevărata semnificație a acestor cuvinte este cea de apreciere a celor ce oferă un serviciu.